MENU
Acasă » 2015 » Februarie » 4 » Premiile Brokerilor de Asigurare
8:31 PM
Premiile Brokerilor de Asigurare

Mai sunt doar doua saptamani pana la Premiile Brokerilor de Asigurare! V-ati rezervat un loc?


Cea de-a patra editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul deja traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, va avea loc miercuri, 18 februarie a.c., in Clubul Tribute din Bucuresti. Prin intermediul portalului premiilebrokerilor.ro puteti sa candidati pentru Premiul Special pentru Performanta in Brokeraj.

Candidatura pentru acest premiu este deschisa oricarei companii de intermediere, aceasta distinctie fiind acordata pentru initierea, dezvoltarea si implementarea unui produs, serviciu sau idee de business care contribuie decisiv la performanta companiei si care constituie o premiera pentru domeniu.

De asemenea, prin intermediul site-ului veti putea face cunoscute performantele realizate de compania dumneavoastra de brokeraj in anul 2014. De asemenea, puteti afla toate detaliile cu privire la conditiile de inscriere si de participare la gala, precum si categoriile de premii care vor fi acordate. 

Una dintre premierele Galei din acest an este reprezentata de acordarea distinctiilor "BEST", pentru care se vor lua in considerare rezultatele financiare inregistrate de companiile de brokeraj in 2014. O simulare a acestor premii, realizata pe baza cifrelor pentru primele 9 luni ale anului trecut, poate fi urmarita aici:premiilebrokerilor.ro.

Vizualizări: 83 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar