MENU
Acasă » 2015 » Februarie » 4 » Politia Romana cauta asigurator RCA pentru parcul auto
8:41 PM
Politia Romana cauta asigurator RCA pentru parcul auto

 


Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) organizeaza, in luna martie a.c., o licitatie deschisa in vederea incheierii unui acord-cadru de servicii de asigurari obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru parcul autoal institutiei.

Perioada contractului este de 18 luni incepand de la data atribuirii, avand o valoare estimata de 942.720 lei, potrivit unui anunt publicat de institutie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Finantarea contractului va proveni de la bugetul de stat.

Politia Romana vrea sa incheie intre 730 polite si 1.430 polite de asigurari obligatorii auto (RCA/Carte Verde), se mentioneaza in Caietul de Sarcini.

Conform documentului, toate autovehiculele pentru care se vor incheia polite de asigurare sunt inregistrate (inmatriculate) in sistem propriu MAI, avand atribuite numere de inregistrare cu indicativ MAI urmat de cinci cifre.

Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic conform a doua criterii: pretul ofertei (care are o pondere de 70%) si valoare CASCO forfetar oferita (30%).

Astfel, printre facilitatile solicitate de Politia Rutiera se numara acordarea CASCO nenominalizat (forfetar) in mod gratuit pentru toata perioada acordului cadru, pentru toate autovehiculele la care se incheie polita de asigurare obligatorie de raspundere civila RCA, se arata in Caietul de Sarcini.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 martie 2015, ora 16:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 martie, 10:00, urmand ca ofertele sa fie deschise in aceeasi zi, la ora 12:00.

Conform anuntului, cuantumul garantiei de participare este de 18.800 lei.
 
Vizualizări: 116 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar