MENU
Acasă » 2015 » Februarie » 26 » Martisoare si sfaturi despre siguranta rutiera - o actiune OMNIASIG in parteneriat cu Directia Rutiera
8:55 PM
Martisoare si sfaturi despre siguranta rutiera - o actiune OMNIASIG in parteneriat cu Directia Rutiera

 


Pentru al cincilea an consecutiv, OMNIASIG VIG si Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia Rutiera vor organiza o campanie de Martisor. 

Ca in fiecare an, pe data de 1 martie, doamnele si domnisoarele surprinse in trafic vor primi din partea reprezentantilor IGPR - Directia Rutiera si OMNIASIG VIG cate un Martisor, dar si sfaturi despre siguranta in trafic. Actiunea se va desfasura la nivel national, in cele mai importante intersectii din toate orasele resedinta de judet.

"Ne face placere sa continuam traditia inceputa acum cinci ani impreuna cu IGPR - Directia Rutiera, de a intampina doamnele si domnisoarele in trafic, pe 1 martie, cu un martisor si cateva sfaturi despre siguranta rutiera care este atat de importanta. Le dorim pe aceasta cale o primavara frumoasa si lipsita de incidente", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Vizualizări: 79 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar