MENU
Acasă » 2015 » Martie » 7 » Gala Premiilor Pietei Asiguratorilor
8:56 AM
Gala Premiilor Pietei Asiguratorilor

Rezerva-ti locul la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor pe galapremiilor.ro!


Editia a XV-a a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, in cadrul careia vor fi acordate Premiile Nationale pentru cele mai performante companii de asigurari din Romania, precum si Premiile Regionale pe cele 8 Euroregiuni ale Romaniei pentru performantele locale, se desfasoara pe 25 martie a.c. la Hotelul Radisson din Bucuresti.

Cu aceeasi ocazie, se vor acorda Diplome sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari generale, de viata si brokeraj de asigurari.

Astfel, asiguratorii care au inregistrat rezultate excelente in 2014, produsele inovatoare lansate in anul precedent, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala vor fi rasplatiti cu premii si distinctii recunoscute la nivelul pietei de asigurari din Romania. 

Lista completa a premiilor acordate, precum si mai multe detalii despre eveniment si modalitatile de inscriere sunt disponibile pe www.galapremiilor.ro.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Revista PRIMM - Asigurari & Pensii, reprezinta un eveniment de traditie care aduce, de 15 ani, recunoastere acestei industrii in Romania. In acest an, evenimentul este sustinut de AUDATEX, in calitate de Partener Strategic, si 9695, in calitate de Partener.

Vizualizări: 145 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar