MENU
Acasă » 2015 » Martie » 21 » EXCLUSIV: Top 5 asiguratori/brokeri la nivel judetean in 2014
8:49 AM
EXCLUSIV: Top 5 asiguratori/brokeri la nivel judetean in 2014

 


O saptamana ne desparte de cea de-a XV-a editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, cel mai asteptat eveniment al industriei de asigurari din Romania. Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, Revista - PRIMM Asigurari&Pensii va celebra rezultatele celor mai performanti asiguratori din anul 2014 si va acorda, in cadrul Galei, premii pentru fiecare din cele 41 de judete care alcatuiesc Romania, respectiv pentru cele 8 euroregiuni. 

Asadar, va invitam sa consultati topurile companiilor de asigurare si de brokeraj in asigurari din fiecare judet al tarii AICI.

Astfel, dupa criteriul volumului de prime brute subscrise/intermediate in anul 2014 se vor acorda diplome sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari si brokeraj de asigurari.

In cazul companiilor asigurare, un numar de 31 de societati de profil au transmis informatii in ceea ce priveste structura teritoriala a volumului de prime brute subscrise. Ca ordin de reprezentativitate, valoarea totala a afacerilor derulate de aceste companii totalizeaza 1,59 miliarde euro - echivalentul a circa 86% din totalul pietei de asigurari.

In cazul brokerilor, un numar de 56 de intermediari in asigurari au transmis informatii in ceea ce priveste structura teritoriala a volumului de prime brute subscrise intermediate. Valoarea totala a afacerilor derulate de aceste companii totalizeaza 485 milioane - jumatate din totalul pietei de brokeraj.

In urma centralizarilor rezultatelor, un numar de 10 de societati asiguare, respectiv 40 de brokeri de asigurare vor fi premiati in cadrul Galei Judetene. Dintre acestea, noua asiguratori, respectiv 14 brokeri si-au adjudecat cel putin intr-un judet locul I.

A XV-a editie a GALEI PREMIILOR PIETEI ASIGURARILOR acordate de Revista PRIMM va avea loc in data de 25 martie a.c., la hotelul Radisson in Bucuresti. Click pentru DETALII.

Vizualizări: 102 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar