MENU
Acasă » 2015 » Martie » 24 » Cine plateste despagubirea in cazul in care soferul vinovat nu are RCA?
7:09 PM
Cine plateste despagubirea in cazul in care soferul vinovat nu are RCA?

 


In cazul accidentelor rutiere in care vehiculul vinovat nu era asigurat sau cand au existat vatamari corporale, iar autorul a ramas neidentificat, victimele pot solicita despagubiri Fondului de Protectie a Victimelor Strazii. Despre rolul institutiei, precum si despre conditiile in care se pot acorda despagubirile, vor vorbi Sorin GRECEANU - Director General, Fondul de Protectie a Victimelor Strazii - si Mihai CRACEA - Redactor Sef, XPRIMM Newsletters - in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzata marti de RFI incepand cu ora 13:30.

In sistemul asigurarilor de raspundere civila auto-RCA din Romania, Fondul de Protectie a Vicitimelor Strazii contribuie activ la o mai buna protectie a persoanelor prejudiciate prin accidente de vehicule, venind, in anumite conditii, in completarea rolului asiguratorilor RCA.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programel RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau  online  accesand site-ul www.rfi.ro.

Vizualizări: 107 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar