MENU
Acasă » 2015 » Februarie » 19 » Atentie soferi mehedinteni...
1:08 PM
Atentie soferi mehedinteni...

AMENZI de peste 70.000 de lei aplicate șoferilor mehedințeni în ultimele 24 de ore

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri mehedințeni au acţionat pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulație și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Polițiștii au urmărit conştientizarea participanților la trafic asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, starea tehnică a autovehiculelor, dar și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În cursul zilei de 18 februarie a.c., poliţiştii au controlat 269 autovehicule și au legitimat un număr de 277 persoane, constatând 264 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în valoare 70.098 lei.

Au fost sancţionaţi 74 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 39 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 12 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar 20 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare și nu au fost constatate infracțiuni la regimul rutier.

Vizualizări: 102 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar