MENU
Acasă » 2015 » Aprilie » 18 » Asigurare Locuinta
9:55 AM
Asigurare Locuinta

ASIGURAREA DE LOCUINȚĂ 
Nu e ușor să alegi o poliță de asigurare potrivită pentru locuința ta. VioIle Broker de Asigurare te ajută să afli mai mult despre asigurarea locuinței. Mai jos, ai câteva ponturi despre această poliță și secretele ei. Dacă vrei să mergi la sigur și să ai cea mai bună asigurare pentru casa ta, ia legătura cu VioIle Broker de Asigurare  . 
Asigurarea obligatorie a locuinței s-a lansat oficial acum 4 ani. În funcție de tipul de locuință, vei plăti 10 sau 20 Euro/an, iar suma asigurată este de 10.000 Euro, respectiv 20.000 Euro. 
Asigurarea obligatorie a locuinței este utilă, dar nu suficientă. Nu aștepta ca statul să aibă grijă de tine. Suma asigurată prin această poliță a doar 20.000 Euro este insuficientă în caz de daună. Ar trebui să te asiguri la valoarea reală a casei tale. Riscurile acoperite de asigurarea obligatorie a locuinței sunt numai cele catastrofice (cutremure, inundații și alunecări de teren). În caz de incendiu, explozie sau dacă ai o inundație de la apa de conductă, tu vei plăti reparațiile, nu statul. 
Te poți asigura mai bine cu ajutorul unei asigurări facultative. Diferența de preț nu e mare, iar tu ești asigurat împotriva celor mai importante sau frecvente riscuri. 
De exemplu, dacă ai asigurare obligatorie și ți se strică centrala, tu plătești. Așa că încheie o asigurare cu clauză specială pentru avariile centralei termice sau pentru bunurile casabile (geamuri și oglinzi, corpuri de iluminat, chiuvete, căzi, pereți din cărămidă de sticlă, vitralii, acvarii, panouri solare, placări cu marmură, gresie, faianță etc). 
Cere să ți se prezinte toate clauzele suplimentare. De exemplu, ți se poate arde LCD-ul când cade curentul. Nu ar fi bine să fii asigurat?
Dacă ai o daună mică, e mai eficient să soliciți reparația în regie proprie. Astfel poți alege singur echipă care se ocupă de lucrare, controlezi procesul mai bine și poți primi banii în câteva zile. 
Spre exemplu, la o inundație de la vecini îți poți primi banii în 5 zile lucrătoare dacă alegi oferta VioIle Broker de Asigurare . 
În plus, ca să te ai bine cu vecinii e bine să cumperi și clauza de răspundere civilă față de terți. 
Există foarte multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când închei o asigurare de locuință. De exemplu, dacă stai la ultimul etaj al unui bloc și acoperișul este luat de vânt, sau avariat, iar ție îți plouă în casă, nu ești despăgubit pentru inundații chiar dacă ai poliță care acoperă și acest risc. Conform legii, acoperișul, fațadă, subsolul sunt spații comune, iar dacă asociația de proprietari nu are asigurare nu primești despăgubire. 
Dacă stai la casă e bine să ai acoperire pentru daunele majore și fenomene atmosferice. 
De aceea, este mai bine să apelezi la un consultant VioIle Broker de Asigurare , care să evalueze corect toate riscurile la care ești supus și să te ajute să închei o asigurare de locuință, care să te protejeze, indiferent de situație. 
Prețurile asigurării facultative de locuință variază foarte mult de la un asigurator la altul. Nu te grăbi să cumperi cea mai ieftină poliță. Când vine vorba de casa ta, prețul poliței și riscurile pe care ea le acoperă trebuie să fie la fel de importante. 
Fii foarte atent la suma asigurată și la clauzele referitoare la despăgubirea în caz de daună totală. Aceste clauze sunt și mai importante pentru apartamente. 
Asigurarea locuinței tale costă mai puțin decât crezi. De exemplu, pentru asigurarea unui apartament de 2 camere de 60 mp, plătești de la 60 Euro pe an. Adică 5 Euro/luna! 

Cu ajutorul VioIle Broker de Asigurare , sigur găsești cea mai bună asigurare pentru casa ta. Și nici nu trebuie să plătești totul pe loc! Prima de asigurare se poate achita în până la 4 rate. 

Vizualizări: 61 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar