MENU
Acasă » 2015 » Martie » 10 » ASF si-a lansat oficial pagina de Facebook
3:59 AM
ASF si-a lansat oficial pagina de Facebook

 


Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat, la inceputul lunii martie, lansarea paginii sale oficiale de Facebook, avand ca principal scop "comunicarea eficienta si rapida cu consumatorii de servicii financiare non-bancare". 

Potrivit ASF, consumatorii vor putea regasi pe reteaua de socializare informatii referitoare la activitatea curenta a Autoritatii, precum si studii/analize cu privire la pietele supravegheate si reglementate.

"Comunicarea online a devenit indispensabila si consider ca o organizatie moderna si responsabila, indiferent ca vorbim despre companii sau autoritati, trebuie sa raspunda permanent nevoilor de informare a consumatorului. Astazi, facem un pas important in vederea imbunatatirii relatiilor de comunicare dintre ASF si publicul larg", a declarat Misu NEGRITOIU, Presedintele ASF.

Cu acest prilej, ASF lanseaza "Ghidul RCA" - in varianta electronica - o publicatie care cuprinde informatii complete si utile cu privire la incheierea unei polite de raspundere civila auto. Ghidul poate fi accesat atat din pagina de Facebook, cat si din site-ul www.asfromania.ro.

ASF precizeaza ca o sectiune importanta a paginii de Facebook este dedicata educatiei financiare si protectiei consumatorului. O echipa de specialisti din cadrul ASF va raspunde intrebarilor, sugestiilor si propunerilor venite din partea celor care vor vizita pagina oficiala a Autoritatii.

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) este institutia care autorizeaza, reglementeaza, supravegheaza si controleaza entitatile care activeaza pe piata financiara non-bancara din Romania.

Infiintata in 2013 prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor si prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de functionare si supraveghere pe trei piete care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

Vizualizări: 99 | Adăugat de: GOLOGAN | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar