MENU

Incep inscrierile la Premiile Brokerilor de Asigurare! Editia din acest an aduce doua premiere!


S-a dat startul inscrierilor la cea de-a IV-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare acordate de Publicatiile PRIMM! Evenimentul deja traditional care recompenseaza performantele brokerilor de asigurare va avea loc in Clubul Tribute pe 18 februarie a.c. si aduce, in acest an, doua premiere. 

Astfel, va invitam sa descoperiti site-ul www.premiilebrokerilor.ro unde veti putea afla toate detaliile cu privire la conditiile de inscriere si de participare la gala, precum si categoriile de premii care vor fi acordate. Mai mult decat atat, prin intermediul portalului veti putea face cunoscute performantele realizate de compania dumneavoastra de brokeraj in anul 2014.

Nu in ultimul rand, portalul ofera posibilitatea de a va inscrie online.

A doua premiera a galei din acest an este reprezentata de acordarea distinctiilor "BEST". Acestea se acorda pentru patru categorii de brokeri, in functie de volumul de prime intermediate. In cadrul fiecarei caetgorii se va acorda premiul "BEST BROKER" in timp ce fiecare companie de brokeraj va primi un premiu in functie de categoria in care se incadreaza. La acordarea acestor premii se vor lua in considerare rezultatele financiare ale anului 2014. O simulare a acestor premii, realizata pe baza cifrelor pentru primele 9 luni ale anului trecut, poate fi urmarita aici: premiilebrokerilor.ro.