MENU

Casa ta  –  locul care te defineste si te relaxeaza, unde te simti in siguranta si esti alaturi de cei dragi. Stim cat de importanta este casa pentru tine si de aceea la noi poti alege sa inchei  asigurari locuintefacultative sau  asigurari locuinte obligatorii prin care te poţi proteja împotriva riscurilor,ce ti-ar putea aduce pagube ţie sau celor dragi. Riscul face parte din viaţa tuturor, însă prin incheierea unei asigurari de locuinta poti limita sau anula efectele acestuia, prin despăgubirile pe care le acordă.

 

Asigurari de locuinte Obligatorii

Asigurare obligatorie a locuintei este destinata tuturor constructiilor cu destinatie de locuinta permanenta sau temporara. Incepand din data de 15 iulie 2010 aceasta asigurarea este obligatorie in Romania.

Astra Asigurari prin siteul nostru ofera politaPAD Plus la acelasi pret de 20 Euro, care acopera riscurile obligatorii impuse prin lege si suplimentar, fara o majorare a primei de asigurare: incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri, fenomene atmosferice, izbire de catre vehicule, greutatea stratului de zapada/ gheata, avalansa, apa de conducta, furt.

 
Asigurari de locuinte Facultative

O asigurare de locuinta completa este aceea care acopera o plaja larga de posibile daune materiale cauzate bunurilor, atat din cauza evenimentelor neprevazute, cat si a evenimentelor naturale, dar mai mult include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale.

Riscuri extinse la asigurari de locuinte:

  • inundare (efectul apei) provenind de la apartamentele vecine sau ca urmare a avariilor accidentale produse instalatiilor/refularii apei de canalizare